tryggpaatreningheader1

Undervisning for idrettslag - “Trygg på trening”

Trygg på trening startet opp for 5 år siden som et samarbeidsprosjekt mellom Redd Barna, Nok. Bergen (SMISO Hordaland) og Vestland Idrettskrets. Prosjektet har ført til en formell samarbeidsavtale mellom Nok. Bergen og VIK og “Trygg på Trening” er implementert i Nok. Bergen sitt forebyggende arbeid.

Trygg på trening har som mål at alle er trygge innenfor idretten. Alle idrettslag bør ha en beredskapsplan og etiske retningslinjer for å kunne forebygge og håndtere seksuell trakassering og overgrep. Det er VIK som sørger for logistikk og oppfølgning av idrettslag - mens Nok. Bergen står ansvarlig for det faglige innholdet i arbeidet.

Pr. april 2021 har 171 lag og ca 5000 trenere/ledere tatt i mot tilbudet. Behovet er stort og mange idrettslag ønsker dette tilbudet. Vi dekker i første omgang Vestland fylke, men idrettslag rundt i Norge har også startet med Trygg på trening gjennom VIK og Nok. Bergen.

Fagpersoner – Nyhetsbrev

Nyhetsbrev for fagpersoner og Nok. Bergens samarbeidspartnere. I dette nyhetsbrevet sender vi ut informasjon som kan være relevant for fagpersoner. Det kan også innebære invitasjoner til seminarer, fagdager og andre hendelser.

Felles informasjon fra Nok. Norge:

max-goncharov 1mb-E77RZ6HJ0i8-unsplash

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.
Vennligst kryss av captcha'en for å verifisere at du ikke er en robot.