Nok. Bergens brukerrepresentant

image0

Sara Heiervang

Eugene-JPG

Eugene Sebastian (vara)

Brukerrepresentantens rolle er å være brukerens talerør og å representere brukerne i styret. Nåværende brukerrepresentant heter Sara Heiervang, mens Eugene Sebastian er vararepresentant. Sara er 29 år og kommer fra Bergen. Hun jobber som lege på Haraldsplass diakonale sykehus. Som brukerrepresentant kommer Sara til å delta på fire årlige styremøter. Der får hun anledning til å ta opp saker på vegne av senterets brukere.

Si din mening til brukerrepresentanten

Er det noe du er misfornøyd med? Noe du synes er bra, eller som kunne vært gjort bedre? Kanskje det er noe du synes er vanskelig å si direkte til de som jobber her på senteret? Da kan du ta kontakt med brukerrepresentanten!

Brukerrepresentanten kan kontaktes på e-post: nokbruker@gmail.com. Innen kort tid blir telefon et alternativ i tillegg. Ved behov kan man avtale å møte Sara på senteret. Du kan også sende meldinger til Sara via Instagram: @saarbarhetslegen.

Anonyme innspill

Brukerrepresentantene kan også kontaktes anonymt ved å bruke skjemaet under. Merk: Du vil ikke få svar når du benytter deg av skjemaet. Dette kan betraktes som å legge en lapp i en eske.

Anonym melding til brukerrepresentanten

Vennligst angi et emne.
Vennligst skriv inn en melding.
Vennligst kryss av captcha'en for å verifisere at du ikke er en robot.
4 friends