Built-to-win

JOY og Nok. Bergen: Built to win

Gatekunstneren JOY har vært aktiv i bybildet siden 2013, med humor, politisk brodd og medmenneskelighet. I løpet av disse ti årene har han stått bak over 150 små og store verk i Bergens gater. Han er en ettertraktet kunstner, og bookes stadig til utsmykkingsoppdrag for hoteller, sykehus og andre institusjoner, Forsvaret og TV-kulisser for å nevne noe. JOY holder også egne utstillinger, og selger flere titalls av motivene sine som silketrykk.

I tillegg til å være en begavet og samfunnsengasjert kunstner, har JOY et brennende filantropisk hjerte. Han er en aktiv støttespiller for en rekke foreninger og lag – deriblant barnekreftforeningen -, og er særlig opptatt av å bidra til å gjøre hverdagen og fremtiden bedre for barna våre, både innenfor og utenfor landegrensene

Nok. Bergen har selv vært så heldige at vi har fått et stort kreativt verk i gave fra Joy. Motivet er «Built to Win» og henger på hedersplass i våre lokaler på St. Jakobs plass. Både brukere av senteret og vi ansatte er veldig glade i bildet, og vi kan med hånden på hjertet si at JOYs kunst betyr noe spesielt for oss.

Derfor er det en stor glede å kunne meddele at JOY, på vegne av Nok. Bergen, har produsert flere mindre eksemplarer av “Built to Win”, som vi skal kunne gi i gave til våre samarbeidspartnere. En gave med mening, som kan inspirere og motivere når man trenger det som mest.

JOY har skrevet en flott tekst til motivet:

Om Built to Win:

I livene våre møter vi alle situasjoner som krever mye av oss.
Noen kan sette langvarige spor.
Jeg håper at Built to Win kan være en inspirasjon for å hente frem sin indre styrke, og kanalisere denne til situasjonen vi er i, eller har vært i, og i tiden etter.
Mye er mulig om vi bare prøver hardt nok.

Vi takker JOY for samarbeidet, og er glade for å kunne spre budskapet bak “Built to Win” til de vi treffer på vår vei.

Skriv til oss her

Invalid Email