Built-to-win

JOY og Nok. Bergen: Built to win

Gatekunstneren JOY har vært aktiv i bybildet siden 2013, med humor, politisk brodd og medmenneskelighet. I løpet av disse ti årene har han stått bak over 150 små og store verk i Bergens gater. Han er en ettertraktet kunstner, og bookes stadig til utsmykkingsoppdrag for hoteller, sykehus og andre institusjoner, Forsvaret og TV-kulisser for å nevne noe. JOY holder også egne utstillinger, og selger flere titalls av motivene sine som silketrykk.

I tillegg til å være en begavet og samfunnsengasjert kunstner, har JOY et brennende filantropisk hjerte. Han er en aktiv støttespiller for en rekke foreninger og lag – deriblant barnekreftforeningen -, og er særlig opptatt av å bidra til å gjøre hverdagen og fremtiden bedre for barna våre, både innenfor og utenfor landegrensene

Nok. Bergen har selv vært så heldige at vi har fått et stort kreativt verk i gave fra Joy. Motivet er «Built to Win» og henger på hedersplass i våre lokaler på St. Jakobs plass. Både brukere av senteret og vi ansatte er veldig glade i bildet, og vi kan med hånden på hjertet si at JOYs kunst betyr noe spesielt for oss.

Derfor er det en stor glede å kunne meddele at JOY, på vegne av Nok. Bergen, har produsert flere mindre eksemplarer av “Built to Win”, som vi skal kunne gi i gave til våre samarbeidspartnere. En gave med mening, som kan inspirere og motivere når man trenger det som mest.

JOY har skrevet en flott tekst til motivet:

Om Built to Win:

I livene våre møter vi alle situasjoner som krever mye av oss.
Noen kan sette langvarige spor.
Jeg håper at Built to Win kan være en inspirasjon for å hente frem sin indre styrke, og kanalisere denne til situasjonen vi er i, eller har vært i, og i tiden etter.
Mye er mulig om vi bare prøver hardt nok.

Vi takker JOY for samarbeidet, og er glade for å kunne spre budskapet bak “Built to Win” til de vi treffer på vår vei.

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.
Vennligst kryss av captcha'en for å verifisere at du ikke er en robot.