valg_2022_header1

Valg av brukerrepresentanter 2022-2023

Det skal nå velges nye brukerrepresentanter for de to neste årene (2022 og 2023). En av de nåværende brukerrepresentantene, Tale Boland, har sagt at hun ønsker å fortsette en periode til, mens vara brukerrepresentant Dag Linge takker av for denne gang og stiller ikke til nyvalg.

Nysgjerrig på om dette kunne være noe for deg? Les mer under.

Vanlige spørsmål

1. Hvem kan stille som kandidat til valget

– Hvis du er registrert bruker på senteret, er over 18 år og vil være brukernes talerør inn mot styret og mot ansatte, kan du stille som kandidat til valget.

2. Kan jeg være anonym som brukerrepresentant?

– Som brukerrepresentant, vil ditt navn og bilde bli presentert på våre nettsider og i årsrapporten til Nok. Bergen. Du må derfor være villig til å stå fram med navn og bilde.

3. Jobber jeg alene som brukerrepresentant?

Som forrige gang vil vi også i år velge to brukerrepresentanter. Brukerrepresentantene jobber sammen på lik linje, men kun èn av dem kan være representert i styret. Personen som blir representert i styret, blir i utgangspunktet den som får flest stemmer ved valget.

4. Hvordan kan jeg stille til valg?

Gi beskjed til en ansatt ved senteret, bruk kontaktskjemaet nederst på denne siden eller send en epost til post@nokbergen.no.

5. Hva blir de viktigste oppgavene som brukerrepresentant?

Som brukerrepresentant vil du delta og representere brukerne på 4-5 styremøter i året, være tilgjengelig på epost og telefoner fra brukere og delta på Fellestimen inntil 4 ganger i året. 

6. Hva er tidsfristen for å melde seg som kandidat?

Du kan melde deg som kandidat fra og med torsdag 23.12.2021 til og med fredag 14. januar.

7. Når er valgperioden?

Kunngjøres senere.

Skriv til oss her

Invalid Email