Marianne Målsnes

Ny temagruppe – Yoga som verktøy i en bearbeidelsesprosess

Oppstart: Onsdag 6.10 kl. 12-13.15.
Totalt vil det foregå 10 ganger, stort sett ukentlig om onsdager – Se kalenderen vår for nøyaktige datoer og tidspunkt.

Nok. Bergen viderefører det populære yogatilbudet, denne gangen i en litt annen form og med ny instruktør:
Marianne Målsnes. Slik presenterer Marianne seg selv:


Jeg er 52 år og er både yogalærer og terapeut. Jeg er også utdannet sykepleier med videreutdanning i helsefremmende og forebyggende arbeid og oppmerksomt nærvær. Jeg har praktisert yoga i over 20 år. Har undervist faste yogaklasser i Bergen siden 2012. I 2016 var jeg ansvarlig for Rosyoga, et yogaprosjekt for Rådgivning om spiseforstyrrelser. Yoga for meg er en livsstil, der yoga først og fremst hjelper meg å være til stede i livet akkurat som det er. 

Jeg ønsker at dette kurset skal gi den enkelte en smakebit på at en regelmessig yogaprakis med pusteøvelser, fysiske stillinger i bevegelse og ro og avspenning, kan bidra til en positiv endring for den enkelte.

Du er hjertelig velkommen!

For å styrke yogatilbudet og knytte det tettere opp mot vårt helhetlige tilbud her på Nok. Bergen vil vi fra høsten tilby yoga som temagruppe. Det vil være en fast gruppe som vil gå over totalt 10 ganger.  Første gang blir det introduksjon til gruppen og ulike tema. Det blir 9 ganger med yoga, inkludert en midtveisevaluering der selve yogaøkten blir litt kortere. Siste gang vil det være avslutning og evaluering. 

Vi vet at yoga kan ha en positiv effekt på den totale helsen. 

Yoga kan handle om så mye; fra styrke og mykhet i kroppen til pust, balanse og ro. Yoga i et traumeperspektiv handler om hvordan yoga kan hjelpe oss med regulering i hverdagen gjennom å komme mer i kontakt med oss selv og kroppen vår. Ved å holde oppmerksomhet og fokus på øyeblikket vil vi kunne oppleve økt tilstedeværelse. Det å lære enkle yogaøvelser som vi kan ta med oss i hverdagen kan være et godt verktøy for selvhjelp.

Har du spørsmål, eller ønsker mer informasjon om temagruppen yoga ta kontakt med Bettina eller Terese. 

Dersom du har egen matte kan du ta med denne, hvis ikke har vi til låns.

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: Mandag 23.8 kl. 15.00
  • Påmelding skjer kun via SMS til tlf. 9085 3569. Oppgi navn på arrangement («Yoga»). Du får en bekreftelse via sms på at meldingen din er mottatt.
  • Etter påmeldingsfristens utløp: Du får bekreftelse eller avslag på SMS.
    Ikke kom på aktiviteten uten at du har fått en bekreftelse om plass på SMS.
  • Hvis du senere ser at du må avlyse hadde vi satt stor pris på om du kunne sendt oss en SMS om dette slik at andre kan få plassen din.

Vi må informere om at det er begrenset antall plasser og at noen kan risikere å bli avvist dersom det blir fullt.

Påmeldingslister med navn og telefonnummer blir oppbevart trygt og slettet etter 30 dager.

Åpent for: Alle registrerte brukere
Maks antall deltakere:
7

Skriv til oss her

Invalid Email