Yogaposisjon

Oppstart av digital yoga onsdag 7.april

Vi gleder oss over å kunne tilby digital yoga i samarbeid med yogainstruktør Bente Elvemo.

Yoga kan handle om så mye; fra styrke og mykhet i kroppen til pust, balanse og ro. Gjennom yoga kan vi komme mer i kontakt med kroppen vår og med oss selv. Yoga kan hjelpe oss med regulering i hverdagen, både for å få energi om vi kjenner oss tom, og for å roe ned om vi kjenner på uro. Det å lære enkle yogaøvelser, som vi kan ta med oss i hverdagen og gjøre hvor som helst, kan være et godt verktøy for selvhjelp.

Tilbudet foregår hver onsdag frem til sommerferien;  totalt 11 ganger. Dere deltar hjemmefra via den digitale plattformen Zoom. For påmelding, se yoga-hendelsene i kalenderen vår

Tilbudet er åpent for alle utsatte som er registrert ved senteret, og det er ingen begrensing på antall deltakere. De fire første gangene vil det være et særlig fokus på innføring i yoga, slik at både nye og de som har litt mer erfaring kan kjenne seg trygge i øvelsene. 

De som ikke kjenner til digital yoga, og som trenger hjelp, kan innenfor gjeldende smittehensyn få mulighet til gjennomføre yoga på senteret første gangen, sammen med faglig veileder. Ta da kontakt med senteret, og spør etter Terese eller Bettina for avtale.

Yogatilbudet ved Nok. Bergen har vært et pilotprosjekt som vi ønsket å prøve ut en periode, men som desverre har vært mye nedstengt under pandemien. Ved å legge til rette for et digitalt tilbud unngår vi videre nedstenging, og kan fullføre prosjektet. Yogatilbudet i sin nåværende form avsluttes 16. juni 2021. Vi starter opp et nytt yogatilbud til høsten, men da med et litt annet innhold. Dette kommer det mer informasjon om etter hvert. 

Dette er et tilbud som Nok. Bergen arrangerer og betaler for, men vi presiserer at tilbudet gjennomføres hjemme på eget ansvar. Det vil være en faglig veileder fra Nok. Bergen til stede i Zoom på de fleste timene.

Vel møtt!

Hilsen Bente, Bettina og Terese
 

Utfyllende informasjon fra Bente Elvemo

– yogatimene legges opp etter deltakerne som er tilstede
– det er åpent nivå og timen passer for alle
– nye deltakere er også velkommen
– timen er både moderat aktiv og rolig, og avsluttes med en avspenning
– du trenger kun en matte og et pledd for å være med
– online timene sendes via Zoom
– man velger selv om man vil ha kamera på eller av
– jeg hjelper gjerne med tekniske spørsmål
– erfaring viser at det for de fleste fungerer veldig bra å gjøre yoga online
– vi kan skape en møteplass og et fellesskap også online
– ved spørsmål kontakt Bente på post@bonavitayoga.no

Skriv til oss her

Invalid Email