Bergen Blues og Roots club 2021

Gave til Nok. Bergen fra Bergen Blues og Roots club

Fra venstre: Kenneth Hatteberg, Gunn Norbakk, Ole Sæle og Helge Lynglund

I dag har vi hatt besøk av Bergen Blues og Roots club, ved styret.

Bergen Blues og roots club har i 6 år arrangert blues-cruise som går mellom Bergen og Stavanger 2 ganger i året. Overskuddet fra cruiset (som de kaller «Blues på blå resept») , samt inntekter fra loddsalg m.m. går til en organisasjon med almennyttig formål.

Det er alltid stor giverglede ombord , og 1. premien er som regel en gitar som er signert av alle artistene ombord. Ikke sjelden blir gitaren loddet ut på nytt av vinneren, for å kunne samle inn mer penger.

I år er overskuddet på kr. 20 000,- tildelt Nok. Bergen og er øremerket tilbud til brukerene våre. De kom på dette etter at de hadde sett et innslag om oss på Vestlandsrevyen. Styret tar ikke honorar og er en null-profitt organisasjon.
Tidligere har de støttet Haukeland sykehus både økonomisk, men også med å arrangere konserter på sykehuset, sykehusklovnene, Kirkens bymisjon, Krüger /Kom nærmere og nå Nok. Bergen.

Besøk gjerne deres Facebook-side for å lese mer om dem

Alle oss her på Nok. Bergen retter en stor takk til Bergen Blues og Roots club for gaven!

 

Blues på blå resept

 

Skriv til oss her

Invalid Email