Laster Arrangementer
Spirer

Velkommen til spireverksted

14. september 2023 / 17:30 - 19:30

Har du lyst til å lære og lage dine egne spirer til salaten? 

Spirene kan også brukes som snacks, til suppe eller på brødskive. Spirer er grønne vitaminbomber og er i tillegg veldig dekorative. 

Torsdag 14. september inviterer vi deg til å være sammen med oss og andre brukere her på senteret på spireverksted.  Vi demonstrerer ulike metoder for hvordan du enkelt og raskt kan lage dine egne knasende gode og lekre spirer. Vi er opptatt av at det skal være rimelig, og at man kan bruke det man har tilgjengelig hjemme til selve spiringen. 

Vi kjøper inn et lite utvalg av frø og bønner for spiring som vi bruker denne kvelden.  Ta med små syltetøyglass/bokser/melkekartonger eller noe helt annet til å ha spirene i. 

Vi legger til rette for en inspirerende og sosial kveld  – og det blir smaksprøver! Vi byr på deilig gluten- og melkefri grønnsaksuppe, som vi pimper med egenproduserte spirer, god olivenolje og friske urter. 

Hjertelig velkommen! Hilsen Reidun og Bettina

 

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: Mandag 11.9 kl. 15.00
  • Påmelding skjer kun via SMS til tlf. 9085 3569. Oppgi ditt navn og navn på arrangement («Spireverksted»). Du får en bekreftelse via SMS på at meldingen din er mottatt.
  • Etter påmeldingsfristens utløp: Du får bekreftelse eller avslag på SMS.
    Ikke kom på aktiviteten uten at du har fått en bekreftelse om plass på SMS.
  • Hvis du senere ser at du må avlyse hadde vi satt stor pris på om du kunne sendt oss en SMS om dette slik at andre kan få plassen din.

Vi må informere om at det er begrenset antall plasser og at noen kan risikere å bli avvist dersom det blir fullt.

Åpent for: Alle registrerte brukere

Påmeldingslister med navn og telefonnummer blir oppbevart trygt og slettet etter 30 dager.