Laster Arrangementer
Tankevirus

Tankeviruskurs

27. september 2023 / 13:00 - 15:00

Ønsker du å delta på et nyttig og gøyalt mestringskurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine?

Vi starter tankeviruskurs! 

Kurset går på dagtid, og har fire delmål:

  1. Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som potensielt kan gjøre oss syke.
  2. Kunnskap om det psykologiske immunforsvaret, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærer også om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode rammer for deg selv. 
  3. Kunnskap om ulike tankevirus, og trening i å identifisere dem hos deg selv.
  4. Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter å forholde deg til tankene dine slik at du i større grad kan fungere, også i perioder med mye negative tanker.

Kurset er gratis og går over fire ganger med to timers varighet per samling. Datoer: 20.09., 27.09., 04.10. og 18.10. Fjerde samling vil bestå av quiz, repetisjon, evaluering og introduksjon til appen. Påmelding er forpliktende, og du må kunne delta på alle fire samlinger.

Gruppen ledes av faglige veiledere Terese, Kathrine, Kjersti og Trine-Lise 

 

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: Mandag 18.9 kl. 15.00
  • Påmelding skjer kun via SMS til tlf. 908 53 569. Oppgi ditt navn og navn på arrangement («Tankevirus»). Du får en bekreftelse via SMS på at meldingen din er mottatt.
  • Etter påmeldingsfristens utløp: Du får bekreftelse eller avslag på SMS.
    Ikke kom på aktiviteten uten at du har fått en bekreftelse om plass på SMS.
  • Hvis du senere ser at du må avlyse hadde vi satt stor pris på om du kunne sendt oss en SMS om dette slik at andre kan få plassen din.

Vi må informere om at det er begrenset antall plasser og at noen kan risikere å bli avvist dersom det blir fullt.

Åpent for: Utsatte over 18 år

Påmeldingslister med navn og telefonnummer blir oppbevart trygt og slettet etter 30 dager.